Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamilovaná

Zamilovaná

Zamilovala jsem se do Tebe víc než se sluší,
odevzdala jsem se Ti tělem i celou duší.
Jen nemůžu najevo své city dát,
abys nepřestal být můj ,,lepší kamarád".
Řekl jsi: ,,Nesmíš se ke mě citově připoutat",
v tu chvíli jsem si přestala cokoli namlouvat.
Kdykoliv můžeš si mě brát,
ale jednej se mnou narovinu a nezačni mi lhát.
Ukázal jsi mi, co znamená slovo milovat,
já nejednou začala si budoucnost s Tebou malovat.
Trpělivost prý růže přináší,
Tvůj dotek až do nebes mě vynáší.
Čekám, doufám a stále naději mám,
že otevřeš mi své srdce a nebudeš chtít být sám.
Publikoval(a): FallenAngel, 17.11.2011
Přečteno (263x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Maryje..., Květka Š., SrdceNaDlani, NikitaNikaT., Zasr. romantik

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti