Kvítek euforie
Kvítek euforie
Nádech máje rozvine se kolem nás ,
svěží a vonný aurou lásky ,
daruješ mi drobné poupě ,
mé líce rudé jak červánky .
Nevinně našpulit koutky ,
žít věčně na louce mládí ,
tvé jméno v srdci mém vyrité ,
nyní až po konec stáří .
Kytice má nejmilejší uvadla,
zůstal jeden kvítek plné euforie .
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 17.11.2011