Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání

Čekání

1a Básně » o Lásce

Anotace: Věnováno všem kráskám na" Básních.cz"... a že jich tady je.

Čekání
j.m.

Až zajede mi zima do kostí
a slunce ztratí svoji sílu
pošli mi šípy radosti
přilož svou ruku k dílu
s hejnem netopýrů
zaplaš mé bubáky
napíchni je na bodláky
tepláky a Jégrovo prádlem
obal mou malomyslnost
rozprostři svou smyslnost
zaútoč svou krásou
na mé vědomí
a v tichém soukromí
pak zašumí ti má nedočkavost
a s pohlazením přijde host
něžně zvaný ….láska.
Publikoval(a): 1a, 16.11.2011
Přečteno (266x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Septi, labuť, hašlerka, Kars, modrá, Kett, NikitaNikaT., rezina, Zasr. romantik

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti