Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen jednou...

Jen jednou...

Jen jednou podívej se mi do očí,
jen jednou a svět se mi roztočí.
Jen jednou chytni mě za ruce,
jen jednou a dotkneš se mého srdce.
Jen jednou mohl bys mě ještě políbit,
jen jednou a věř, že bude se mi to líbit.
Jen jednou pohlaď mé vlasy,
jen jednou a já vím, kolik je v Tobě krásy.
Jen jednou obejmi mé nahé tělo,
jen jednou a budeš vědět, co by právě chtělo.
Jen jednou dej mi kousek sebe,
jen jednou a můžeme se dotknout nebe.
Jen jednou nech si o mě zdát,
jen jednou a já budu chtít Ti své sny dát.
Jen jednou hýčkat se nech mnou,
jen jednou a já budu Tvým světlem, ne tmou.
Jen jednou buď víc než kamarád,
jen jednou a můžeme si spolu hrát.
Jen jednou dovol mi s Tebou až do rána být,
jen jednou a já nebudu muset už snít.
Jen jednou přiměj mé srdce silně bít,
jen jednou já chtěla bych Tě mít.
Jen jednou dovol mi, ať jsem Tvá,
jen jednou a já budu mít pocit, že se mi to zdá.
Jen jednou..... a navždy.
Publikoval(a): FallenAngel, 16.11.2011
Přečteno (187x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elisha, modrá, Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti