Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Určitě ještě spíš...

Určitě ještě spíš...

Veruu Básně » o Lásce

Anotace: Zpověď O3:42, 4/2009, Podolí

***


Přemýšlím, co teď zrovna asi děláš.


Určitě ještě spíš
a dýcháš vůni její kůže,

Zatímco já si tajně přehrávám
ty scény ze zamilovanejch filmů

A že jednou třeba zase zazvoníš
u mejch dveří-

-Když zatím jiná vedle tebe leží

/A ty dýcháš vůni její kůže/

Tak já tu v prázdným bytě nemůžu,
prostě nemůžu spát

S hlavou plnou
divnejch myšlenek

-Víš, tak klidná,
to jsem jenom navenek

a prostě nemůžu,
nemůžu spát...

...Když uléhám tu
do peřin zas sama
jen se závistí těm,
kdo probouzí se ve dvou zrána...


***
03:42, Podolskej byt
Publikoval(a): Veruu, 16.11.2011
Přečteno (174x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, nejsembásník, Danger, Kars, FallenAngel, la loba, Martin Havlíček, Mbonita, labuť, rezina
ikonkaKomentáře (14)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti