Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám to vzdát...?!

Mám to vzdát...?!

Budu muset se svojí lásky k Tobě vzdát,
asi nebudeš mě totiž nikdy milovat.
Potřebovala bych slyšet, že máš mě rád,
že toužil bys být víc než můj kamarád.
O polibku můžu si leda tak nechat zdát,
musím s tím přestat, přestat si něco namlouvat.
Je to těžké a moc mě to bolí,
nejeden Tvůj pohled můj úsměv skolí.
Tak pomož mi na Tebe zapomenout,
ať svým životem můžu dál plout.
Trápím se, ani nevíš jak,
mé srdce čeká na zázrak.
Nepřichází a asi ani nepřijde,
proto myslím, že s Tebou mi nic nevyjde.
V srdci mám prázdno, úplné pusto,
dej mi kousek sebe, neboj se, zkus to.
Nechci Ti ublížit, ani Tě ranit,
jen chci, abys byl to Ty, kdo mě bude chránit.
Slzy z tváří utřít bych chtěla,
i když se snažím, nejde, abych jen tak zapomněla.
Asi je to osud a má to tak být,
už nezbývá mi nic, než o Tobě dál snít.
Musím se naučit bez Tebe svůj život žít,
můžu jen doufat, dokud mé srdce nepřestane bít.
Publikoval(a): FallenAngel, 15.11.2011
Přečteno (144x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti