Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle byla pro mě silná básen....pocitovka....dva bludištáci sou jasný.
17.11.2011 20:53 | Martin Havlíček
Snad pokud by to bylo očekávané a láskou citu plné... nechal by se stáhnout rád.
15.11.2011 22:01 | NikitaNikaT.
Z té básně cosi vyzařuje a já nevím co to je, přesto se mi to líbí. :-)
15.11.2011 20:38 | Lugilla