Dotek Múzy
Dotek Múzy
do jemných vlásků v týle
za límec u košile
ústy co déšť mi smáčel
však neprobudit spáče
na spánky
na zápěstí
do snů ti dýchnu štěstí
a sbohem rozžehnané
do tiše spící dlaně
jen spi
můj čas byl krátký
chtěl bys mě vrátit zpátky
a já -
já nesmím znova
Múza je lehkonohá
Publikoval(a):
Hesiona, 15.11.2011