Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrazi duší

Vrazi duší

Mouvisek Básně » o Životě

Anotace: zlo je špatné

Že nejsme vrahy druhých duší
to se říkat smí...
to se sluší!
Vraždit druhého slovy
se strefovati do něho!
Jo to se smí,
to se sluší!
copak jsme všichni vrazi duší?
Publikoval(a): Mouvisek, 15.11.2011
Přečteno (53x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, NikitaNikaT., mawi

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti