Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holubice

Holubice

Mouvisek Básně » o Lásce

Anotace: o bolesti i lásce

Dvě holubice spolu létaly,
křídly mávali.
Velice se milovaly.
Však střelec krutý
jejich osudem zamíchal.
Obrátil jim život na ruby.
život jen jeden zbyl...
A druhý z číše druhého smrti pil.
Pil až do dna.
Samota je hrozná.
Milovaná bytost odešla.
Přestala dýchat.
Odletěla sama...
už neprobudí se z rána.
Publikoval(a): Mouvisek, 15.11.2011
Přečteno (129x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, NikitaNikaT., mawi

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti