Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní básnička

Večerní básnička

Kačeenka Básně » o Lásce

Anotace: přejeme si to, co nemůže mít...aby srdce našlo klid

Tichounce v poklidu, lehneme si do trávy,
podíváme se do nebe, co jen hvězdy dělají.
Ruku v pěst zatneme,
v myšlenkách lásky, lehoučce plaveme.

Mlčky ležíme, svět se nám to točí,
když navzájem, vpíjíme se do svých očí.
V rose mácháme své prsty
leč je nám to prosti srsti.

Láska nás vzala k sobě
oba se pražíme ve vlastní zlobě
Slyšíme hrát naše srdce,
to které se třese, tak trpce.
Publikoval(a): Kačeenka, 14.11.2011
Přečteno (205x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti