Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolem řeky ...

Kolem řeky ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ..................

.................
.................




Ticho kolem mě je zarážející .
Ani větve stromů nečechrá vítr .
Tvé vlasy nedělají svatozář , kolem hlavy.
Po cestičkách nikoho nepotkáváme .
Je velká zima , ale do sněhu ještě daleko .
Hřeješ si svoje dlaně v mých teplých rukách .
Jen řece nic nevadí , teče si stále dál a dál .
Odkláníme se jižním směrem , abychom mohli ,
ještě dneska dojít k rybníkům .
Na blízské dálnici je shluk aut .
Hned vedle svodidel stojí záchranka a policejní auto.
Ale , za chvíli nám dálnice zmizí z očí .
A jsme jen my a řeka ...




Stále se nemohu nabažit dlouhého pohledu ,
do tvých hlubokých očí .
Nad řekou provádí několik racků své
dokonalé akrobacie .
Konečně se můžeme začít líbat .
Moje nedočkavé ruce mizí pod tvým
norským svetrem .
V duchu si stále opakuji slova ....




Moje milá , ty by ses něměla vůbec oblékat ...



................
................
Publikoval(a): kavec, 14.11.2011
Přečteno (140x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Martin Havlíček, enigman, labuť, Mbonita, Jana M., Marci-Tami, NikitaNikaT., Nenalezeny žádné záznamy, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti