Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrození člověka

Zrození člověka

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Nový človíček mez námi.

Rodilo vám děvčátko,
svoje první děcko.
Zpocené je celičké,
jde to velmi těžko.

Bolest, krev a sténání,
to je úděl ženy,
než plod lásky z lůna je
na svět vypuzený.

Tahle chvíle přetěžká,
dělá z ženy matku.
Nad bolestí zvítězí,
touha po děťátku.

Proto muži vzdejme hold
ženám, příštím matkám.
Lůno jejich vzácné je,
neslouží jen k hrátkám.
Publikoval(a): Psavec, 13.11.2011
Přečteno (121x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mluvenka, Marci-Tami, la loba, zelená víla, Mbonita, NikitaNikaT., Kars, CULIKATÁ, Květka Š., Kapka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti