Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Přede,přede

**Přede,přede

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: ..jako kolovrátek..

---*---
Kočka je jak kolovrátek
přede,přede tenkou nit,
byl by to však asi svátek
tou nití něco zapošít.

Dál přede jak kolovrátek
když kočičku pohladíš,
pak zacítí až u vrátek
že tam chodí šedá myš.

Kolovrátek už dopředl
kočka běží za myší,
další nitku by nesvedl
a myš? Hned pryč peláší.

***-***
Publikoval(a): Květka Š., 13.11.2011
Přečteno (274x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pevya, labuť, Psavec, enigman, CULIKATÁ, Kapka, Marci-Tami, NikitaNikaT., la loba

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti