Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ST!*** je předevěím za zamyšlenku a některé věty, kdybych si maloučko upravila, hned ráda bych je poslala tam, kam Slunce už dlouho, roky.. nesvítí...
13.11.2011 10:16 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: