Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TŘI OŘÍŠKY

TŘI OŘÍŠKY

Josef Kvičera Básně » o Lásce

Anotace: Josef Kvičera : VYZNÁNÍ (2008)

TŘI OŘÍŠKY

Kdybych já byl Ježíšek
ten co dárky naděluje
přines bych Ti oříšek
co kus štěstí obsahuje.

K němu druhý přikládám
dárky dávat, to mě baví
pro Tebe v něm ukládám
na příští rok hodně zdraví.

A už třetí ořech tu je.
Co ukrývá ?…Beru sázky!
Ten oříšek obsahuje
náruč plnou lidské lásky.

Tři oříšky bych Ti dal
a moc bych si přitom přál…
…ať Tě láska, zdraví, štěstí
po celý rok neopustí.
Publikoval(a): Josef Kvičera, 12.11.2011
Přečteno (202x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, NikitaNikaT., Marci-Tami, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti