Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Samota

Samota

Lidé nestálí,
snadno ztrácí přátele;
jejich stopy dávno zavály
zbytky soudnosti.

Sami v davu
nalhávají si bolest,
odečtou si z daní hodnotu mravu,
která přílíš tíží.

Nejspíš znají zahozené věty,
jejich trpkou chuť;
však neopustí svoje světy
nezlomné sebelásky...
Publikoval(a): Lugilla, 12.11.2011
Přečteno (143x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Martin Havlíček, NikitaNikaT., Marci-Tami, Květka Š., koala-pancake

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti