Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
máš docela smysl pro cit....cítím to z toho.
14.11.2011 20:56 | Martin Havlíček
Jistá zamyšlenka, na závěr stopa bolesti... časem odezní a změní se to...
13.11.2011 10:26 | NikitaNikaT.