Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cudné sousedky

Cudné sousedky

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Sliby jsou chyby.

Sousedky vám při kafíčku,
rozhovor zas vedou.
Mužům dají po košíčku,
nikdy je nesvedou.

Zachovaly sobě víru,
muži, že jsou kanci.
Hned projedou každou díru,
tihle pekel samci.

Časem jedna názor mění,
samota ji tíží.
Večer cítí divné chvění,
když se k lůžku blíží.

Proč by měla lehat sama,
když ji moří touha.
Přestože je slušná dáma,
teď se tiše rouhá.

Za sousedkou nečekaně,
jednou večer zašla.
Vztekem ji hned svrbí dlaně,
když tam chlapa našla.

Pak si daly láhev vína,
sliby berou zpátky.
Na Frantu teď čeká dřina,
ve třech budou hrátky.
Publikoval(a): Psavec, 12.11.2011
Přečteno (104x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: labuť, Martin Havlíček, enigman, CULIKATÁ, Mbonita, Marci-Tami, NikitaNikaT., la loba, Hloubavá, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti