**S klikou
**S klikou
Anotace: ..ten prastarý gramofon..
***-***
Gramofon,
ten s klikou
hrál prý hudbu
tichou
ze staré desky
a hezky,
moc hezky.
Vidím ten gramofon
na černobílé fotce,
to je on,
s plechovou troubou
ten kdysi byl
dědovou chloubou.
Když jehla tupá je
gramofon nehraje
desky,
jsou taky ohraný
mám je však schovaný.
To dnes asi
šlehlo by dědečka
poslouchat
"empéčka"
měl přece svůj
gramofon s klikou
ten hrál
mu hudbu tichou...
---*---
Publikoval(a):
Květka Š., 12.11.2011