Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Není kam spěchat

Není kam spěchat

Toulavá Básně » o Životě

Anotace: tak jak to vidím...

lovíme se jako lovná zvěř
stále mobil ti drnčí
do toho hraje hifi věž
šéf emaily se léčí
cigáro dáš si ve spěchu
jak komín se z tebe kouří
nadáváš všem do lenochů
a mobil ti k temu slouží
nevšimneš si barev podzima
a už je zase léto
tož pracovní den ti začíná
Proč nevysrat se na to
Publikoval(a): Toulavá, 12.11.2011
Přečteno (97x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bambul.ka, labuť, Martin Havlíček, enigman, Jiparo, Marci-Tami, NikitaNikaT., V.N.Losinský

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti