Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
určitě ocenuji myšlenku básně....sem rád,že o takových věcech přemýšlíš. já smysl už konečně našel a hledal sem ho hodně dlouho......,ale vyplatilo se.
14.11.2011 20:06 | Martin Havlíček
jak napsala Nikita, každý smysl života spatřuje v něčem jiném...je jen na tobě v čem si ho najdeš Ty.
13.11.2011 10:54 | Marci-Tami
Ano, každý má svůj smysl života, a každý s ním opravdu nakládá sám za sebe, to je potřeba si uvědomit... nemusí být blokáda, když nechceš, ale musíš se umět také postavit...
13.11.2011 10:42 | NikitaNikaT.