Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Listopad

Listopad

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Taková listopadová

Oba nás překvapí chvíle ticha
a podzim už nám za krk dýchá

svou vůní dubového listí
teď víc než jindy jsme si jistí

že pláčem se nic nespraví
sůl na tvářích nás jenom unaví

a ukradne poslední zbytky jasu
co jsme si schovali pro případ špatných časů

v záhybech šťastných vzpomínek na léto.
Chceš vyndat padák, jenže nejde to

tak letíme střemhlav, ruku v ruce
pátrajíc marně po záruce

že dole nás nečeká jistý pád
a než se nadějem, je tu listopad.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 11.11.2011
Přečteno (152x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Kapka, Květka Š., Zasr. romantik

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 19:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti