Dvě tváře stínu
Dvě tváře stínu
Anotace: V každém z nás je jistá část našeho já temná...
Pohlédni do zrcadla, co vidíš?
Lež a přetvářku,
pohárek nářku?
Naslouchej ozvěně, co říká?
Že tvá duše černá jest,
ty, žes nevinný, však samá lest?
Krev z rukou nesmyješ,
stín z mysli zrovna tak,
však nezoufej, ba naopak,
slepý člověk světlo nevidí.
Publikoval(a):
Mikka Talvinen, 11.11.2011