Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněhurka

Sněhurka

Psavec Básně » Balady, romance

Anotace: Pohádka trochu jinak.

Sedm malých trpaslíků,
vozilo se na vozíku.
Dováděli, z kopce jeli,
na Sněhurku zapomněli.

Sněhurka jim kaši vaří,
také jinak hospodaří.
Měla si však dávat majzla,
otrávené jabko zblajzla.

Pláčou nyní trpaslíci,
že nemají souložnici.
Do rakve ji potom dali,
jejich štěstí prchlo v dáli.

Švarný princ však lesem jede,
náhoda ho k rakvi vede.
Protože má pod čepicí,
hned vám líbá krasavici.

Stala se tu velká změna,
Sněhurka je zachráněná.
Princ si ji pak z lásky bere,
trpaslíky to moc žere.

Za čas princi syna dala,
jen postava byla malá.
Nikdo ale nesmí říci,
za to můžou trpaslíci.
Publikoval(a): Psavec, 11.11.2011
Přečteno (496x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, labuť, Martin Havlíček, la loba, Mbonita, NikitaNikaT., hašlerka, Veruu, Zasr. romantik, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti