Spolu překonáme cokoli
Spolu překonáme cokoli
tmou černou jako uhlí
padá tíha na duši
ptáš se
proč se neusmívám
když vím
že mi to nesluší
a já mlčím
hledám slova
proč nemohu se pousmát
a ty ptáš se
stále znova
zda-li mám tě ještě rád
nepochybuj lásko má
o citech
co pojí nás
nepochybuj
jsi jediná
s kterou trávit chci
svůj volný čas
uvnitř mne
se cosi příčí
cosi svírá srdce mé
pocit prázdnoty
to ten mě ničí
a drží rty mé sevřené
pevně moje dlaně svíráš
vlídně díváš se mi do očí
pak mi z tváře
slzy stířáš
a ukryješ mne v náruči
že miluješ mě zašeptáš
a že s láskou
všechno přebolí
já mám tebe
i ty mě máš
spolu překonáme cokoli
Publikoval(a):
James Libustka, 11.11.2011