Slova od kosti
Slova od kosti
Vyprávím ti příběh
jsou to slova od kosti
emoce dostaly výběh
od radosti ke zlosti
vyprávím ti příběh
kterému se snadno uvěří
vím že neodejdeš
i když stojíš u dveří
odlož si na věšák
svůj nevyspělý útěk
Poslouchej mou vášeň
konejši mé obavy
to první pusť do srdce
to druhé do hlavy
poslouchej tóny mých vět
koncert pro tvé uši
přilaď mě ke své melodii
když tě ta má ruší
jen ji prosím hlídej se mnou ...
... nechci ztratit svou tvář
Publikoval(a):
Opeth, 11.11.2011