Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I krásná růže ranit může

I krásná růže ranit může

Kdekdo ji čeká
tak trochu zvaný host

je krásná

i děsivá

až se jeden leká

když ukáže drápky
ta slečna Žárlivost.


Mění lidi k nepoznání
když dostane se pod kůži

jsou v domění

falešném

že své si chrání

Žárlivost
to jsou trny na růži.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 10.11.2011
Přečteno (214x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kett, Martin Havlíček, Raven-san, lénuška, Psavec, CULIKATÁ, střelkyně1, zelená víla, Rezervé, modrá

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 19:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti