na dobrou noc
na dobrou noc
povídám pohádku
a na otázky
na které se neptáš
odpovídám
víš byl jednou jeden
a ten se jmenoval
stejně jako ty
a já se zamilovala
/Ne zlatíčko
opravdu ti nechci vyprávět
jak jsem potkala tatínka
/tatínek se přece jmenuje jinak/
Tak už jdi spát
Publikoval(a):
Toulavá, 10.11.2011