Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Japonsko

Japonsko

Geisha nalíčené tváře skrývá, 
Zpoza vějíře se svůdně dívá. 
V černých vlasech kvítky sakury, 
na kimonu tóny purpury. 
Mladý samuraj úsměvy rozdává, 
dívce ruku podává. 
Sakury je květy smáčí, 
ruku v ruce spolu kráčí. 
Do trávy se položí, 
kimona spěšně odloží. 
Nejdřív letmé dotýkání,
vášnivé pak objímání.
Po nahém těle pohlazení, 
na krku políbení.
Na ňadrech dotyk dlaní, 
rozechvělých rtů zasténání.
Stíny sakur zahaleni, 
aktem lásky pohlceni.
Publikoval(a): andel.smrti, 10.11.2011
Přečteno (371x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti