**Medová
**Medová
Anotace: ..láska je sladká jako med..
---*---
Vlasy ji heřmánkem voní
polibek chutná jak jahoda,
celou noc sní jenom o ní
o lásce,která je medová.
Z vlasů si plete copánky
ty sváže mašlí z duhy,
sukni má samé volánky
blůzičku z ranní mlhy.
Večer ji copánky rozplete
o mašli duhovou prosí,
věřte mi nebo nevěřte
tu mašli u srdce nosí.
Láska je chvíli jako med
sladká,slzy ji nesolí,
někdy však jenom na pohled
to potom trochu zabolí.
Vlasy už heřmánkem nevoní
polibky ty jsou letmé,
včely se pro med už nehoní
a to je potom smutné...
***-***
Publikoval(a):
Květka Š., 10.11.2011