Na vlnách vášně
Na vlnách vášně
jsi vodní hladina
odrážíš krásu
třpytíš se
záříš
ztrácíš se v jasu
smočím rty vyprahlé
ve tvojí řece
a na vlnách vášně
ti odevzdám srdce
už nemohu zpět
do hlubin propadám
ačkoli topím se
strach najevo nedávám
klesám a klesám
však necítím chlad
cítím jen žár
a touhu milovat
Publikoval(a):
James Libustka, 10.11.2011