Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pláču

Pláču

nejsembásník Básně » o Životě

Anotace: a odplavuji smutek ...

Mám teď dost lítostivé období,
je to snad mlhou, co denně se po krajině válí,
podzim už slunečnice nezdobí,
krákání vran je slyšet z polí kdesi v dáli …

náladu blbou, myšlenky se hrnou,
za mými zády zase někdo kých,
začínám s pěti, končím vždycky s nulou,
spadly mi hračky do děr hlubokých…

všechno se bortí, zadržuju slzy,
čekám, kdy další průšvih vyplave,
manžel se mračí, kluk je na mě drzý,
slyším jen kecy , řeči pichlavé …

Je to prý třeba, odplavit své splíny,
vyčistit duši, pláčem spláchnout žal,
tak si tu tiše brečím do peřiny,
čekám, až se depka zvedne a půjde o dům dál …
Publikoval(a): nejsembásník, 10.11.2011
Přečteno (163x)
Tipy (28) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vodnař, Maryje..., Sekvalekva, Veruu, Modřinka, CULIKATÁ, labuť, la loba, Kars, Zasr. romantik

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti