Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Máš v sobě slzy

Máš v sobě slzy

Opeth Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: stručný popis, max. 225 znaků

Přehráváš mi temné melodie
mono ve tvém hlase
mysl stále poletující
zlomená jen v pase

krev tiše stéká
přesto slyším její pláč
bolest další ranou vzkvétá
jsi tak křehká přesto rváč

s jizvami na obou komorách

Máš v sobě tajemství
i když jsi odhalená
tvá strhaná zoufalost
opakovaně popravená

katem mých něžností

Dívám se ti do očí
pohledem milovaný
srdce ohněm proskočí
láskou přivolaný

vidím

máš v sobě slzy

co nikdy nedopadnou na zem
Publikoval(a): Opeth, 10.11.2011
Přečteno (579x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, Martin Havlíček, Lugilla, SrdceNaDlani, Rezervé, Květka Š., nejsembásník, Kars

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti