Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod okny ...

Pod okny ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: .............

..............
..............



Chodím v studeném dešti pod okny ,
v nějaké slepé naději , že světlo prolomí tmu ,
a já uvidím po měsíci , tvoji tvář.
Na skla brýlí mi padají dešťové kapky .
Je mi dost zima , ale v srdci ,
stále cítím naději , že dnes se mi splní
dávné sny ...
Čekání se pomalu stává v mém životě ,
tím základním .
Čekám stále na tebe , i když si připadám ,
sám sobě moc divný ...




Stojím pod okny tvého domu .
Ty o mě nevíš , a ani neodhrneš záclonu ,
aby ses podívala z okna ven .
Do obrazů rozpršených kaluží .
Do očí , které na tebe dole čekají .
Do samotného srdce lásky ...



Postupem času a mém prochládání z deště ,
se stáváš pro mě nedobytnou modlou ,
Sněhové královny , bez citu a bez srdce .
Odcházím a se mnou odcházejí všecky naděje ,
na naše setkání , pod tvými okny ...



...............
...............
Publikoval(a): kavec, 10.11.2011
Přečteno (116x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: hašlerka, Martin Havlíček, labuť, Psavec, Jana M., Kytka62, enigman, Květka Š., Kars, kpt.pyrat

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti