Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strom

Strom

Stojí strom, tiše větru vzdorujíc,
letnímu slunci nastavuje svoji líc. 
Roste výš, z jara  rozevírá květy, 
stal se spojnicí mezi dvěma světy - 
spojil nebe a zemi, 
nejvyšší strom mezi všemi.

Vypráví co zažil, 
čeho svědkem byl.
Milencůn klid střežil,
pod větve je skryl.

Někdo ho sem nasadil, 
když se mu synek narodil. 
Uteklo let pět a padesát,
syn stárne, on bude dál  pevně stát.
Publikoval(a): andel.smrti, 9.11.2011
Přečteno (339x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, kavec, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti