Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POMOC

POMOC

No.Brain.Kid Básně » o Životě

Anotace: Volání na noc o pomoc

Někdy cesta tak zářivá,
vím kud jít co mám dělat.
Pak přijde díra veliká,
já spadnu v ní. Co mám dělat?!

Padám bezhlavě dolů,
stále hlouběji a hlouběji...
Chci tam, kde to neznám-DOMŮ!
Chci naději. Chci naději!

Odpočinout si vždy můžu,
sám sobě, ale nepomůžu.
Hřeje mě aspoň u srdce,
že mám myšlení mudrce.
Že láska druhýh je tak nádherná,
krásná, uctivá i nevěrná,
o čem teď mluvím však nepochopím...

Nerozumím tomu jazyku...
Nechápu milostnou rubriku...
Jak to vzniká? Co se děje?
Otázky pro čaroděje...

Cítím jen absolutní bezmoc a tak na noc volám o pomoc...
Publikoval(a): No.Brain.Kid, 9.11.2011
Přečteno (66x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti