Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Překonat chvění

Překonat chvění

Barpob Básně » o Životě

Anotace: A tak tu stojím- a nejsem. Nebo nechci být?

Jednou jsem četla
tvé staré básně,
které jsem minutím
nechala plynout.

V rukou jsem hnětla
spletené třásně,
které zas nutím
nevěrou minout.

Možná se probudím
do nových rozednění,
které vždy vrátí se
po kalných hříších.

Třeba se donutím-
jednou překonat chvění.
Publikoval(a): Barpob, 9.11.2011
Přečteno (89x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Maryje..., Nergal, labuť, nejsembásník, lénuška, rezina, Květka Š., René Vulkán, Elisha, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti