Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohořel

Pohořel

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Nevyšlo, co se dá dělat.

Zapomínám, že jsem starý,
jen jsem děvče uviděl.
Vyskočil jsem jako jarý,
každý by mi záviděl.

Otázka však jinak stojí,
slovům mým zda podlehne.
Huba mele, úd se bojí,
že se jistě nezvedne.

Plané byly jeho strachy,
dívka zájem neměla.
Nestojí prý o mé prachy,
sex se starci nedělá.

Do očí se mi pak smála,
šance je tak ztracená.
Mamku ale by poslala,
moc špatně je placená.
Publikoval(a): Psavec, 9.11.2011
Přečteno (141x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, labuť, Martin Havlíček, la loba, Kars, Lugilla, René Vulkán, NikitaNikaT., Veruu
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti