Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je brzy se vzdát

Je brzy se vzdát

James Libustka Básně » o Životě

Anotace: .................

sekera ostrá
zatíná zuby
do mého těla
které nevzdává boj
už ani nevnímám
tu tupou bolest
a všude kolem
třísek ohňostroj

mohu jen stát
a mlčky sledovat
jak s každým úderem
slábne můj kmen
nic platné opory
letité kořeny
jimiž dál v zemi
zůstávám ukotven

ještě je brzy
je brzy se vzdát
a v barevných listech
smutně pět
než se čas zastaví
tak ještě naposled
nechám větve své
zašumět
Publikoval(a): James Libustka, 9.11.2011
Přečteno (104x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, la loba, koala-pancake, Andy86, Martin Havlíček, Psavec, Veruu, Květka Š., rezina

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti