Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiné chutě

Jiné chutě

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Někdo je zkrátka na slané a někdo na sladké :)

Včera sis všiml, že jsem smutná
Chtěl jsi to mermomocí napravit
Tak jsi mi povídal, jak ti chutnám
Když jsem zrovna v slzavém údolí

Že prý slanou mě máš nejradši...
Já řekla, že krásně léčíš moje splíny
A že pro mě jsi ten nejsladší
Jenom jsi zašeptal Asi máme jiné chutě

Zbytek je rozmazanou šmouhou
Vím jen, že tvoje paže byly na místě
Když jsem se zbláznila slanou touhou
A ty jsi sladce broukal Dobrou noc
Publikoval(a): Sedmnáctka, 8.11.2011
Přečteno (103x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., SrdceNaDlani, Květka Š., J's ..

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti