Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen s jednou otázkou

Jen s jednou otázkou

Na místa samoty
došla jsem v prázdnu
nevěda šlápoty
v tichostech váznu.
Pozbytá smyslů
váznoucí v žití,
ptám se těch druhých,
kdy bude zbytí.
Nebýt.
A tak tu žijeme,
dál v špíně čehosi.
Jen s jednou otázkou.
Publikoval(a): Barpob, 8.11.2011
Přečteno (94x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Maryje..., Nergal, lénuška, NikitaNikaT., enigman, Psavec, Elisha, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti