Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Taky uz moc neverim ve sny, prani.. ale aspon ty zustavaji )
18.11.2011 15:08 | Nergal
PS. kdo by nechtěla kamaráda, či kamarádku, nemusí to být láska, ale jenom někdo, kdo si bude chtět občas povídat, komu neavdí naslouchat, někdy utřít slzy, podat ruku, ondy smát se spolu od ucha k uchu :o)
9.11.2011 20:23 | NikitaNikaT.
Někdy je těžké uvěřit, tomu o kom jsme si mysleli, že nás nezklame... záhy se z něj vyklubal nepřítel...
9.11.2011 20:22 | NikitaNikaT.