Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl

Anděl

Přemýšlím nad tebou
Lilian...
Rád bych tě spatřil..

Lil, zašeptej mi v čem dělám chyby?
Lil, jak mám projít kolem smrti?
Snažím se dostat na druhou stranu
Ale stále to nejde
Pokouším se
Doufám
Věřím
Že to jednou přijde

Ale Lilian, kdy nastane ten pravý čas?
Kdy se k tobě dostanu?
Má Lilian, kdy zase uslyším tvůj hlas?
Kdy konečně procitnu?
Publikoval(a): Aniel, 8.11.2011
Přečteno (75x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Raven-san, SrdceNaDlani, Květka Š., J's ..

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti