Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až budeš chtít soudit

Až budeš chtít soudit

Až budeš chtít soudit moje dnešní žití
obuj si mé boty a proplouvej mým mořem.
Projdi moji cestu, zasaď moje kvítí,
zažij moji bolest, ochutnej mé hoře.

Prolévej mé slzy, spadni do mých citů,
zakopni v těch místech, kde upadla jsem já,
zdvihni hlavu vzhůru, zbav se starých mýtů,
minulostí kráčej, kdy byla doba zlá.

Až prožiješ můj život, zhojí se ti šrámy,
pak můžeš začít tvrdit, že mě dobře znáš,
posoudíš mé činy, vyvrátíš zlé fámy,
před mým prahem klekni, já odpustím ti zášť.
Publikoval(a): nejsembásník, 8.11.2011
Přečteno (307x)
Tipy (31) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, vodnař, Maryje..., Lugilla, CULIKATÁ, Mbonita, René Vulkán, Barpob, zelená víla, Toulavá
ikonkaKomentáře (12)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti