Chtěl bych číst
Chtěl bych číst
*
Chtěl bych číst
verš tak lehký
že rozechvěje osikový list
Verš vonící po dešti
otevřením dveří
do podstaty slova
Verš jak stařičká
věta Vančurova
Verš který načechral
andělům peří
*
Publikoval(a):
René Vulkán, 8.11.2011