Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce z ledu

Srdce z ledu

Jsem tvůj sen, tvá noční láska.
Možná že jsem i tvoje kráska.
Však uvnitř srdce ukrývá se stvůra.
Ach ano, jsem tvoje noční můra.

Toužíš po polibku, po dotyku dlaní,
po lásce zaslíbení.
Však v koutku duše mě nenávidíc,
mé zmrzlé srdce proklínajíc.

A tak padají přes oči vlasy rozpustěné,
v koutě srdce opuštěné.
Však bude brzy po trápení,
hořké mandle bytem voní.
Publikoval(a): andel.smrti, 8.11.2011
Přečteno (320x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Lilien, Charibeja, John Henry Holliday, CULIKATÁ, Psavec, zelená víla, Květka Š., labuť, Kars

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti