Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

andel.smrti Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jak krutým protivníkem je láska...

Ne, láska dobrá není!
To jen krásné poblouznění,
potom už jen srdce poranění,
když už nikdo není.
Není kdo má tě rád,
kdo v mrazu ruce může hřát.
Když pak po fotce prázdný rám,
nezbývá než na něj koukat sám,
když krve lesk na střepu je odražen,
ty už jen klečíš láskou poražen.
Prsty rozechvělé střep upustí,
ale oči? Ty sotva lásce odpustí.
Milovala jsem a ty to víš,
nebo ne? A už klidně spíš?
Mě klidné spaní láska vzala,
když mi hlavu zamotala.
A teď láskou poražena,
sklopím oči a padnu na kolena.
Publikoval(a): andel.smrti, 7.11.2011
Přečteno (262x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Charibeja, strašidýlko-střapatý, René Vulkán

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti