Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpuštění

Odpuštění

andel.smrti Básně » Smutné

Anotace: Někdy chci jen spát....

Ach milosrdné zapomnění!
Roztáhni svá křídla a přenes mě přes mé utrpení.
Nebo mne vem kde stesku není.
Kde žádné další provinění.
Tam kde spočnu obklopena černou zemí.
V té snad dojdu odpuštění.
Publikoval(a): andel.smrti, 7.11.2011
Přečteno (263x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, la loba, John Henry Holliday, J's ..

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti