Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Učitelský sbor

Učitelský sbor

Nutter Básně » o Lidech

Anotace: Předem musím podotknout, že se to týká pouze ústavu, který studuji.

Staň se členem učitelského sboru.
Ruka ruku myje, klidně také nohu.
Sedm hodin práce jen,
pak za hospodou jdeme ven.

Jednoduchá práce,
nic k tomu netřeba.
Jednoduše získáš titul,
má ho každý dareba.

Někdy je to na nervy,
jsou moc dlouhé hodiny.
Však jsou zde i výhody,
můžeš být i opilý.

Když nás někdo nezdraví,
to nemáme rádi.
Výzo mu pak prozradí,
že my nejsme kamarádi.

Musíte nás litovat,
máme malé platy.
Půjdeme si prostestovat,
o to nemějte obavy.

Jako by to nestačilo,
máme málo volna.
Nestačíme relaxovat,
je to práce hrozná.
Publikoval(a): Nutter, 7.11.2011
Přečteno (112x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kars, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti